Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

MoerVerhuur

Contact

Kloosterweg 4A
4421PV Kapelle
0113-308624
Website

Beoordeling

8,5
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van MoerVerhuur

 • 10
  21-05-2018

  Busje gehuurd voor een verhuizing. Bus was in goede staat en de service door de verhuurder was uitstekend en informatief. Lage huurprijs en borg en borg binnen een dag teruggestort. Als ik weer moet huren kom ik zeker terug.

 • 9,0
  18-05-2018

  Afgelopen week een steiger gehuurd. Goed materiaal en scherpe prijzen! Volgende keer zien jullie mij terug!

 • 10
  25-04-2018

  Grondboor (met benzine motor) gehuurd bij Moerverhuur om een samen met de buurman een schutting te plaatsen. Aantrekkelijke huurprijs, makkelijk te regelen via de website. Prima onderhouden grondboor met diverse diameter boren (wisten in eerste instantie niet welke diameter het makkelijkste was) Startte goed, liep prima. Service was prima. Enigste nadeel was de lengte vaan de boor deze had iets langer mogen zijn of eventueel een verlengstuk. Aardige jongens, leuk huurprogramma, billijke prijzen: kortom een aanrader!

 • 9,0
  17-04-2018

  Prima service, snel geregeld Was even zoeken naar het juiste adres

 • 9,0
  25-01-2018

  Afgelopen weekend een rolsteiger gehuurd. De bezorger kon er bij navraag al om 07:30 zijn, waardoor ik vroeg kon beginnen. Goede uitleg gekregen over de opbouw van de rolsteiger en deze werd tevens in de achtertuin geleverd. Uiteindelijk had ik de rolsteiger een week langer nodig, dit was gelukkig geen probleem voor de jongens. Volgende keer zal ik zeker weer eens wat huren!

 • 9,0
  25-01-2018

  Rupsdumper en kraan voor een weekend gehuurd. Werd netjes bezorgd en uitleg gegeven! De prijs was ook nog eens goed. Ga zo door.

 • 1,0
  27-10-2017

  Mini graver gehuurd voor een weekend gehuurd bij MoerVerhuur. Zeer ontevreden. Korte versie: huur de machine elders. In ieder geval daar waar een schadeafkoopverzekering standaard is (Boels/Borent/etc). Vooraf aangegeven dat ik met de graafmachine bamboewortels wilde verwijderen en hier advies over gevraagd. Eerste keer dat ik met een dergelijke machine werk. Machine wordt vervolgens geleverd met zeer brede graafbak, blijkt totaal ongeschikt voor de klus. Na telefonisch beklag blijkt er ook een wortelmes op de graafmachine te kunnen worden gemonteerd... Die moest ik dan maar zelf komen halen. Dit heeft me vervolgens 2,5 uur gekost om op te halen. Dag 1 eerst een halve verprutst met een ongeschikte graafbak vervolgens andere helft met op en neer rijden. Dag 2 slaat al s ochtends het noodlot toe. Er steekt een bamboestengel in de koeling. Na telefonisch contact krijg ik het dringende advies de graafmachine niet meer te gebruiken. Een vervangende machine is niet beschikbaar. Nu begint de ontevredenheid pas echt. Een heel vrijgehouden klusweekend naar de haaien. Nagenoeg niks nuttigs kunnen doen met de machine. Bij het ophalen heb ik mijn beklag gedaan dat de machine ongeschikt was voor de klus en dat ik deze nauwelijks nuttig heb kunnen gebruiken. Ik betaal enkel de overeengekomen huur maar geen borg bedrag voor de schade. AfwikkelingDe verhuurder claimt vervolgens de volledige huur plus een bedrag van meer dan €300 voor schadeherstel. Ik was mij er niet van bewust dat schade NIET was verzekerd, hetgeen bij professionele verhuurders wel het geval is. Wederom mijn ontevredenheid en klachten op een nette manier kenbaar gemaakt. Hier wordt echter geheel niet naar geluisterd of aan tegemoet gekomen. Ik doe een redelijk voorstel om de helft van de reparatiekosten te betalen. Ook dit wordt afgeslagen en de verhuurder stuurt een advocaat op me af. Om een juridische procedure te voorkomen betaal ik maar de gevorderde kosten met een groot gevoel van ongenoegen. Spijt dat ik niet twee tientjes meer heb betaald bij een professionele verhuurder. Penny wise, pound foolish...

 • 10
  09-10-2017

  Een tegelzaagtafel en haakse slijper gehuurd. Zeer hulpvaardig. Kon avond van te voren de spullen al ophalen. En toen de klus iets uitliep was dat ook geen probleem en kon ik de spullen de volgende dag terugbrengen met kleine bijbetaling ipv 2 dagen volle huur. Top!

 • 9,0
  28-09-2017

  Gehuurd een Rupsdumper. In een weekend zonder zorgen 24m3 straatzand verplaatst. Goede service door Moer Verhuur. Goed bereikbaar voor eventuele vragen, goede uitleg vooraf. Ook breng en haalservice helemaal top.

 • 9,0
  14-09-2017

  Superservice! Helemaal geen ervaring met kraan en dumpen en krijg een topuitleg. Ook levering van de machines tot in de tuin. Volgende dag zelf met dumper gereden echter zeer weinig ruimte van poort en gevel waardoor ikzelf niet meer durfde te rijden. Dit gemeld en de rekening meteen aangepast aangezien de dumper niet gebruikt werd. Betaling werd niet moeilijk over gedaan. Gewoon met PIN in de woonkamer. Top bezig jongens.

 • 9,0
  30-05-2017

  Enorm behulpzame service, zeker een aanrader

 • 9,0
  04-08-2016

  Met de regelmaat maak ik gebruik van de diensten van moerverhuur en dat bevalt mij prima. Zij zijn zeer meedenkend met wat u uiteindelijk wilt bereiken en dat komt goed van pas als je als leek soms producten wil huren. Productkennis en kwaliteit zijn 2 kenmerken van het bedrijf en als dan vervolgens de levering ook nog is zeer soepel verloopt ben ik tevreden! Aanrader.

 • 8,0
  07-06-2016

  Pas een minigraver gehuurd. Goede uitleg over de bediening en werd netjes bezorgd tot in de achtertuin.

Schrijf beoordeling

...
 • 1 - Zeer slecht
 • 2 - Slecht
 • 3 - Ruim onvoldoende
 • 4 - Onvoldoende
 • 5 - Twijfelachtig
 • 6 - Voldoende
 • 7 - Ruim voldoende
 • 8 - Goed
 • 9 - Zeer goed
 • 10 - Uitmuntend

Producten van MoerVerhuur

Informatie over MoerVerhuur

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Moerverhuur verhuurt professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Het assortiment bestaat o.a. uit rolsteigers, aanhangwagens, bestratingsgereedschap, sloop- en bouwgereedschap, tuingereedschap/tuinmachines, hoogwerkers en minigravers.

Profiel

Afhalen en terugbrengen van producten kan op elk moment dat het u uitkomt. Heeft u vrijdagavond om 20:00 uur een minigraver nodig? Geen probleem, wij zijn nagenoeg altijd open.

Bezorgkosten

Naast de goedkope prijzen van onze producten, zijn ook onze bezorgkosten goedkoop. Wij berekenen per aanvraag uw bezorgkosten, zo betaalt u nooit teveel.

Bezorginformatie

Bezorging geschiedt op vrijwel elk moment van de dag wanneer het u het beste uitkomt.