Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

MoerVerhuur.nl

Contact

  • Kloosterweg 4
  • 4421PV Kapelle
  • 0113-308624

Beoordeling

9,3
233 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van MoerVerhuur.nl

9,0

Prima aanhanger. Goede kwaliteit.! Hulpvaardige medewerker.

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 23-01-2020

9,0

Voor mij dicht bij, goede grote aanhanger, niet duur, aardig personeel. Makkelijk te reserveren via de site. Staat bovenaan als ik weer eens een aanhanger nodig heb.

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 25-01-2020

9,0

Moer verhuur deed alle moeite om mij van dienst te zijn, dit ondanks het feit dat er niemand bij het bedrijf aanwezig was. Dat op zich was dan wel een minpuntje.

Product gehuurd: Boorhamer

Gehuurd op: 22-01-2020

9,0

Alles stond klaar volgens afspraak. En alles werkt naar behoren. reserveren via Internet werkt prima.

Product gehuurd: Open aanhanger

Gehuurd op: 04-01-2020

10

Nette duidelijke communicatie, product in nieuwstaat, scherpe prijs, op tijd geleverd en netjes opgehaald.

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 22-12-2019

9,0

Goede kar, verlichting werkte ook allemaal! Zie je ook weleens anders bij verhuurders! Top service, ga zo door!

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 30-11-2019

10

Gewoon goede service!

9,0

Op eerste kerst de reservering gedaan in de hoop dat de breekhamer 27 december nog vrij zou zijn. Ook nog even een mailtje achteraan gedaan met deze vraag, en tot mijn verbazing werd deze zelfs op tweede kerst nog beantwoord! Ik kon er de volgende dag om komen vanaf 08:00. Super service! Ze staan voor je klaar en geven je advies. Ook het terugbrengen verloopt vlekkeloos. Dit wordt mijn vaste adres om iets te huren!!

Product gehuurd: Breekhamer

Gehuurd op: 27-12-2019

9,0

Goede service en niet duur.

Product gehuurd: Breekhamer

Gehuurd op: 27-12-2019

10

Stekker in het stopcontact en gaan! Geen poespas. Net als het ophalen; reserveren via de website, krabbeltje zetten en de spullen meenemen. Geen onnodig papierwerk en de verwerking gaat vlot!

Product gehuurd: Bouwdroger

Gehuurd op: 17-11-2019

8,0

Goede machine en makkelijk te gebruiken. Prijstechnisch ook zeer concurrerend t.o.v. andere hoogwerkers, omdat je deze zelf achter je auto mee kunt nemen (scheelt transportkosten)

Product gehuurd: Aanhangerhoogwerker

Gehuurd op: 22-12-2019

9,0

Goede begeleiding, en hulp

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 04-11-2019

9,0

Afhalen gaat na reserveren makkelijk én snel; alles staat klaar als je aankomt en je kunt het direct inladen. Hierdoor kun je snel weer door. Retourafhandeling gaat ook super en de borg stond dezelfde dag nog op mijn rekening. Ga zo door!

8,0

Nette aanhanger!

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 20-12-2019

9,0

Reserveren was makkelijk via de website verder wel alles netjes en correct afgehandeld. Hier moet je zijn als je iets wil huren!!

Product gehuurd: Plateauwagen

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over MoerVerhuur.nl

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Moerverhuur verhuurt professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bestaat o.a. uit rolsteigers, aanhangwagens, bestratingsgereedschap, sloop- en bouwgereedschap, tuingereedschap/tuinmachines, afvalcontainers, hoogwerkers en minigravers. Begonnen met 2 aanhangwagens zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn, maar we zijn nog lang niet klaar en blijven investeren om u een zo goed mogelijk assortiment te kunnen bieden. Nee-verhuren doen wij niet aan. Onze missie luidt niet voor niets: Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs.

Details openingstijden

Afhalen en terugbrengen van de goederen kan, op afspraak, op het moment dat het u uitkomt. Komt het voor u beter uit om het gereedschap 20:00 terug te brengen? Geen probleem!

Bezorgkosten

Bezorging geschiedt middels onze eigen transportdienst. Op onze website kunt u gemakkelijk uitrekenen wat de bezorgkosten naar uw adres zijn.

Bezorginformatie

Bezorging geschiedt op vrijwel elk moment van de dag wanneer het u het beste uitkomt.