Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

MoerVerhuur.nl

Contact

  • Kloosterweg 4
  • 4421PV Kapelle
  • 0113-308624

Beoordeling

9,3
304 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 00:00
  • Dinsdag 08:00 - 00:00
  • Woensdag 08:00 - 00:00
  • Donderdag 08:00 - 00:00
  • Vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag 08:00 - 00:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van MoerVerhuur.nl

10

snelle en correcte service!

Product gehuurd: Trilplaat

Gehuurd op: 04-07-2020

9,0

Een rupsdumper gehuurd voor een dag om 8 ton grind naar de achtertuin te brengen. De dumper werd keurig op tijd aangeleverd. Had er nog een j bij gehuur

Product gehuurd: Rupsdumper

Gehuurd op: 13-07-2020

9,0

Een uur van te voren online gereserveerd en bij ophalen was alles de bevestiging al uitgedraaid. Kar mee en klaar. Soepele voorwaarden in het terugbrengen, dat kan gewoon na sluitingstijd.

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 10-07-2020

9,0

Super materiaal en geweldige service. Ik had de hoogte van ons huis te laag ingeschat en kwam een deel te kort. Na 1 telefoontje werd dat in het begin van de middag alsnog geleverd zonder gedoe. Een echte aanrader

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 06-07-2020

9,0

snelle levering, goede montage

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 29-06-2020

10

Netjes bezorgd en opgehaald. Goede prijs-kwaliteit.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 23-06-2020

9,0

Goed geregeld.. mooi materiaal...

Product gehuurd: Autotransporter

Gehuurd op: 28-06-2020

9,0

Goede ontvangst plus goede uitleg over de werking. Ook bij het inleveren snel hulp, prettige mensen.

Product gehuurd: Aanhangerhoogwerker

Gehuurd op: 25-06-2020

7,0

Voldoende omdat het ophalen van een prima product goed verliep. Bij het terugbrengen op zaterdagmiddag rond 14.00 bleek de zaak gesloten, terwijl in het contract stond tot ei d van de middag kon worden teruggebracht. Wel telefonisch contact gehad, moest m maar achterlaten. Dat was onmogelijk voor mij gezien het gewicht. Dan moest ik op zoek naar een ander bedrijf in de buurt en daar maar even vragen of ze m uit de auto wilden tillen. Ook werd mij gezegd, in tegenstelling tot de tekst op de factuur, dat terugbrengen alleen op afspraak kon. Al met al verdiend deze afhandeling geen schoonheidsprijs.

Product gehuurd: Trilplaat

Gehuurd op: 20-06-2020

10

We hebben voor een week een rolsteiger van ca. 6.40 hoog gehuurd. De steiger is volgens afspraak gebracht, in elkaar gezet, en na een week weer opgehaald. De steiger was van prima kwaliteit en kon voldoende worden worden geschoord, zodat er veilig gewerkt kon worden. Zeker een aanrader voor het geval je op hoogte werkzaamheden moet verrichten.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 15-06-2020

7,0

Hoogwerker incl. trailer en rijplaten functioneerden goed en waren van goede kwaliteit. Bij huren van bovenstaande werd door medewerker nauwelijks uitleg gegeven over functioneren van equipment en slechts nog sumier nadat ik erover doorvroeg en vertelde dat ik geen ervaring hiermee had. Bij huren werd door de medewerker ook geen gezamenlijke inspectie gehouden van de staat van het equipment .Hierdoor ontstond bij teruglevering onnodige onenigheid mbt veroorzaakte schade door huurder. Dispuut hierover had hierdoor dus voorkomen worden. Al met al toch tevreden .

Product gehuurd: Telescoophoogwerker

Gehuurd op: 15-06-2020

9,0

Aardige mensen, nette spullen. Goed geregeld! Helemaal top!

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 19-06-2020

9,0

uitstekend materiaal en prima personeel.

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 16-06-2020

9,0

Goede machine, vriendelijke en bekwame mensen. Enigste minpunt dat ze zonder bericht vooraf de machine kwamen ophalen om 19.00 "savonds. ( En ik was 3 kilometer van huis)

Product gehuurd: Minigraafmachine

Gehuurd op: 08-06-2020

9,0

Het reserveringssysteem via de website is wat onhandig. Je ziet niet of de maschine daadwerelijk beschikbaar is. Hiervoor moet je eerst afwachten, tot het bedrijf reageerd. Ook ben je verplicht een aanhanger bij te huren, om de machine te transporteren. Dit zou handiger zijn, als het direct samen wordt aangeboden. Voor de rest super vriendelijk en aardig. Geen probleem bij verlenging. Maschine werkte goed en scheelde ons een hele boel gesjouw! Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Mini kniklader

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over MoerVerhuur.nl

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Moerverhuur verhuurt professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bestaat o.a. uit rolsteigers, aanhangwagens, bestratingsgereedschap, sloop- en bouwgereedschap, tuingereedschap/tuinmachines, afvalcontainers, hoogwerkers en minigravers. Begonnen met 2 aanhangwagens zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn, maar we zijn nog lang niet klaar en blijven investeren om u een zo goed mogelijk assortiment te kunnen bieden. Nee-verhuren doen wij niet aan. Onze missie luidt niet voor niets: Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs.

Details openingstijden

Afhalen en terugbrengen van de goederen kan, op afspraak, op het moment dat het u uitkomt. Komt het voor u beter uit om het gereedschap 20:00 terug te brengen? Geen probleem!

Bezorgkosten

Bezorging geschiedt middels onze eigen transportdienst. Op onze website kunt u gemakkelijk uitrekenen wat de bezorgkosten naar uw adres zijn.

Bezorginformatie

Bezorging geschiedt op vrijwel elk moment van de dag wanneer het u het beste uitkomt.